Президентът на Украйна Володимир Зеленски очаква силна международна реакция на

...
 Президентът на Украйна Володимир Зеленски очаква силна международна реакция на
Коментари Харесай

Зеленски гневно: Русия умишлено цели гладна смърт на няколко континента, няма място в Г-20

 Президентът на Украйна Володимир Зеленски чака мощна интернационална реакция на прекъсването на присъединяване на Русия в зърненото съглашение. 
 
" Необходима мощна интернационална реакция - както на равнище Организация на обединените нации, по този начин и на други равнища. По-специално на равнище Г-20. Как може Русия да бъде част от Г-20, в случай че съзнателно цели гладна гибел на няколко континента? Това са нелепости. Русия няма място в " двадесетте ", съобщи Зеленски във вечерното си видеообръщение. 
 

 
Според него Русия прави всичко, с цел да подсигурява, че милиони африканци, милиони поданици на Близкия изток и Южна Азия ще бъдат изправени пред неестествен апетит или най-малкото тежка ценова рецесия.
 
" Но за какво шепа хора някъде в Кремъл могат да вземат решение дали ще има храна на трапезите на хората в Египет или Бангладеш? Какво е това? Светът има силата да отбрани хората от това ", безапелационен е Зеленски, представен от. И дефинира решението на Русия за излизане от зърненото съглашение като " предвидимо ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР